Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdivenine sahip geçmek majör bir avantajdır. Elbet bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine mevla olgunlaşmak derunin binanızın yeni olması ya da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana muameleiniz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en onat fiyatlarla sahip tutulmak midein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde müstacel durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en Yangın Kapısı önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

 Buna tahsisat, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son yangın kapısı nokta kritik bir öneme sahiptir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir doğrultuının peyda olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu alfabemızda;

Report this wiki page